Benodigdheden motor

De benodigdheden voor motorrijden

We weten allemaal dat motorfietsen zijn verbazingwekkende stukken van engineering, maar wat voor soort versnelling heb je nodig om veilig te rijden met een motor? Ik heb uitgesplitst de cafe racer bike onderdelen die u nodig hebt voor uw rit van wat je nodig hebt om te weten hoe het toe te passen en wat de profs doen. Laten we eens duiken in de versnelling die u nodig hebt voor uw motorrit.

De juiste uitrusting

We willen niet dat je op een bmw k75 bij caferacerwebshop rijdt net zoals je op je auto rijdt. Je moet in staat zijn om dezelfde veiligheidsregels te begrijpen en toe te passen terwijl je op een motor rijdt als je doet terwijl je in je auto rijdt. De meeste motorfietsen (vooral de duurdere modellen) hebben veel meer bewegende delen, die gemakkelijk problemen kunnen veroorzaken. Je moet alleen op je motor rijden tijdens een evenement van een motorclub als je je er goed bij voelt en al ervaring hebt met de motor of een gediplomeerde rij-instructeur. Je motorclub heeft de meeste uitrusting en regels die je nodig hebt.

Neem veiligheid serieus

Elke motorrijder heeft een helm nodig en elke motorrijder moet deze te allen tijde dragen tijdens het rijden, het rijden met een andere persoon, het rijden met andere motorfietsen en het alleen rijden neem ook een dB-eater kopen. Mensen die geen helm dragen, doen zichzelf, hun vrienden, hun familie of zichzelf tekort. Rijden met een helm is een elementaire veiligheidsmaatregel. Het niet dragen van een helm is zeer gevaarlijk. Je brengt niet alleen jezelf meer in gevaar, maar ook andere automobilisten en andere motorrijders. Ik zie genoeg motorrijders die geen helm dragen en problemen op de weg veroorzaken. Als je de gevolgen van een ernstig ongeluk niet wilt voelen, is een helm het belangrijkste onderdeel van je uitrusting op je motor.

Als je in een auto rijdt, zijn er zoveel verschillende soorten bandenmaten en verschillende soorten loopvlak op verschillende wegen merkte ik met mijn bmw caferacer merk r100. Rijden op een motorfiets is hetzelfde, behalve dan het aspect van het wegdek. Het wegdek verschilt enorm, van snelweg tot bergpad. Verschillende soorten wegdek en verschillende terreinen maken het rijden op een motorfiets tot een unieke ervaring.

Het is ook belangrijk om motorlaarzen te dragen, zodat u in geval van nood gemakkelijk van de motor kunt op- en afstappen. Helmen helpen je veilig te blijven, maar als je ze niet draagt, betekent dat niet dat je niet rijdt.